OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U ZEMUNU SUTRA U TUŽILAŠTVU: Saučesnik pobegao u BiH ?

Z.U.

27. 02. 2024. u 14:27

U VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu (VJT) sutra će biti priveden Branko S. (35), koji je osumnjičen da je ubio Milana Šušu (39) 17. februara ove godine u Zemunu. Sa njim će biti dovedena i Danijela Z. (30), koja se tereti za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Za saučesnikom Branka S. i drugim učesnikom u Šušinom ubistvu i dalje se traga.

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО У ЗЕМУНУ СУТРА У ТУЖИЛАШТВУ: Саучесник побегао у БиХ ?

Foto: Društvene mreže

Policija ima saznanja o njegovom identitetu, a prema nezvaničnim informacijama, on je prebegao na teritoriju Bosne i Hercegovine.

Pripadnici Trećeg odeljenja kriminalističke policije Beograda, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa VJT, vrlo brzo su došli do podataka ko se krije iza ubistva Zemunca. U kratkom roku su jednog od njih locirali i uhapsili i to prilikom pokušaja da napusti Srbiju.

Branku S. je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a prekjuče, u popodnevnim satima, lisice su stavljene i mladoj Kruševljanki, koja se tereti da je pomogla drugom osumnjičenom, koji je trenutno van domašaja naših istražnih organa, da pobegne iz zemlje. I ona će danas biti privedena u VJT.

BONUS VIDEO:

Svečano otvorena fabrika Nestle u Surčinu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)