PREBIO NA SMRT OCA, MAJCI SLOMIO JAGODIČNU KOST: Pokrenuta istraga protiv Filipa V. iz Surčina, izašao je iz bolnice

S. J. M.

18. 10. 2023. u 17:02

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu donelo je danas naredbu o sprovođenju istrage protiv Filipa V. (38) zbog sumnje da je 19. septembra 2023. u Surčinu brutalno, na smrt pretukao svog oca, majci naneo teške telesne povrede, a setri uputio pretnje.

ПРЕБИО НА СМРТ ОЦА, МАЈЦИ СЛОМИО ЈАГОДИЧНУ КОСТ: Покренута истрага против Филипа В. из Сурчина, изашао је из болнице

FOTO: Arhiva novosti

Osumnjičeni je danas, po otpuštanju iz prihijatrijske ustanove u kojoj je bio smešten radi lečenja nakon izvršenja krivičnog dela, priveden i saslušan u Višem javnom tužilštvu u Beogradu.

Branio se ćutanjem, a nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne duže od deset godina za krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Filip V. se tereti za teško ubistvo i dva krivična dela nasilje u porodici.

Kako se sumnja on je 19. septembra oko 18 sati ispred svoje porodične kuće u Surčinu najpre fizički napao oca, oborio ga na beton i zadao mu više udaraca pesnicama po glavi i telu. Kada mu je majka rekla da prestane da tuče oca, Filip V. je i nju više puta udario pesnicama u predelu glave usled čega je pala i zadobila prelom jagodične kosti ispod oka. 

Potom mu je sestra, koja živi u susednoj kući, rekla da se smiri, a on joj je rekao da će i ona videti "svoga boga", pa je krenuo ka njenoj kući, ali je ona uspela da se zaključa u kupatilu sa svojom maloletnim ćerkom. Osumnjičeni se vratio do svoje porodične kuće gde je uzeo metalnu šipku kojom je oca uradio više puta po glavi i telu, i zadao mu teške telesne povrede usled kojih je on dva dana kasnije preminuo i bolnici.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije