PIJANI 15-GODIŠNJAK PRETUKAO OCA: Incident u Vršcu, pokreće se postupak protiv maloletnika

09. 10. 2023. u 09:53

PETNAESTOGODIŠNjI dečak iz Vršca je u alkoholisanom stanju drvenom gredom pretuko svog oca i tom prilikom mu naneo teške povrede.

ПИЈАНИ 15-ГОДИШЊАК ПРЕТУКАО ОЦА: Инцидент у Вршцу, покреће се поступак против малолетника

Foto Pixabay free images

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo iz Pančeva, ovaj incident se dogodio 26. septembra u popodnevnim časovima. Maloletnik je oca najpre tukao u porodičnoj kući, a potom i na obližnjem dečjem igralištu.

Tužilaštvo je danas sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevo podnelo zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv ovog dečaka, kom se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici.

U njihovom zahtevu se traži i da sud sasluša nasilnika, ispita svedoke događaja, obavi potrebno veštačenje i da pribavi mišljenje nadležnog centra za socijalni rad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove