MLADIĆ ODBIO DA BUDE PRIVEDEN, PA UDARIO SLUŽBENO LICE: Pogledajte snimak napada na policajce u centru Kruševca

Novosti Onlajn

30. 09. 2023. u 17:23

DVOJICA mladića, D. P. (25) i A. P. (25) iz okoline Kruševca, uhapšeni su noćas u ovom gradu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

МЛАДИЋ ОДБИО ДА БУДЕ ПРИВЕДЕН, ПА УДАРИО СЛУЖБЕНО ЛИЦЕ: Погледајте снимак напада на полицајце у центру Крушевца

Foto: Printskrin Instagram/serbialive_vesti

Kako se sumnja, oni su noćas sat vremena posle ponoći, u centru Kruševca fizički napali dvojicu policajaca, a sada je osvanuo snimak incidenta na društvenim mrežama.

- Sinoć se u centru Kruševca dečko opirao privođenju gde je tokom sukoba sa policijom udario policajca. Da li je kasnije uhapšen, ne znam, bio sam u prolazu - stoji u objavi na jednom Instagram profilu.

Na snimku vidi veći broj prolaznika koji u neverici posmatraju dramu u samom centru Kruševca i pomahnitalo ponašanje dvojice mladića.

Policajci su, naime, intervenisali zbog prijave za narušavanje javnog reda i mira, a tom prilikom su im naneli lake telesne povrede.

Osumnjičenima je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

(Kurir) 

BONUS VIDEO: AKCIJA ARMAGEDON, UHAPŠENI PEDOFILI: Mamili decu preko Fejsbuka i Instagrama, zaplenjeni računari

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024