PRETIO REPLIKOM PIŠTOLJA BIVŠOJ DEVOJCI ZBOG LJUBOMORE: Tužilaštvo posle saslušanja traži određivanje pritvora nasilniku iz studentskog doma

J.D.Lj.

29. 09. 2023. u 16:40

U DRUGO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu priveden je i saslušan K.R. (21), koji se tereti za ugrožavanje sigurnosti i sprečavanje službenog lica u vršenju dužnosti. On je pre dva dana, prošao pored obezbeđenja, ušao u jedan beogradski studenstki dom i u jednu sobu i posle verbalne rasprave sa bivšom devojkom, pripretio joj pištoljem (kasnije utvrđeno da je replika).

ПРЕТИО РЕПЛИКОМ ПИШТОЉА БИВШОЈ ДЕВОЈЦИ ЗБОГ ЉУБОМОРЕ: Тужилаштво после саслушања тражи одређивање притвора насилнику из студентског дома

Foto: N. Skenderija/Profimedia/Ilustracija

Devojka je nekako uspela da pobegne iz sobe u kojoj je u tom trenutku bila i njena cimerka, a nasilnik je nakon što se na licu mesta pojavila policija, i njima pripretio da će ih "pobiti". Ipak, uspeli su da ga savladaju i uhapse.

K.R. je, kako nezvanično saznajemo, u Tužilaštvu priznao dela koja mu se stavljaju na teret, braneći se tvrdnjom da ih je učinio zbog ljubomore.

Tužilaštvo je nakon saslušanja zatražilo da mu se odredi pritvor kako boravkom na slobodi ne bi ponovio delo i uticao na oštećene i svedoke.

O predlogu će odlučiti nadležni sud.

BONUS VIDEO:

S PRSTOM NA OBARAČU ISPRED VRTIĆA: Deca gledala ROSU kako vršlja po Mitrovici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)