JAKO JOJ JE TEŠKO, VEOMA JE ISCRPLJENA: Oglasila se majka pretučene devojke - Zdravstveno stanje se zakomplikovalo

Novosti online

12. 09. 2023. u 14:40

ŽENA (36) iz Zemuna koja je teško povređena kada ju je emotivni partner N. G. (41) iz Bariča držao četiri dana zatočenu u kući kod Obrenovca, a zatim je zverski pretukao i mučio toliko da je jedva ostala živa, ima komplikacije i njeno zdravstveno stanje je narušeno.

ЈАКО ЈОЈ ЈЕ ТЕШКО, ВЕОМА ЈЕ ИСЦРПЉЕНА: Огласила се мајка претучене девојке - Здравствено стање се закомпликовало

Foto: Printskrin/Društevene mreže

Žrtvino zdravstveno stanje se zakomplikovalo i sada je pod dodatnom terapijom. Inače, nakon brutalnih batina, kako se sumnja, ženi su lekari morali da izvade slezinu.

- Ima strašne povrede i na svu sreću je živa, ali sada su se desile promene nakon što joj se rez koji ima od grudnog koša do ispod stomaka inficirao.

- Taj veliki rez preko celog prednjeg dela tela se inficirao - kaže majka povređene žene i dodaje:

- Iako ide na previjanja svaki dan, prekjuče je došla kući i žalila se da joj je loše i da ima bolove u predelu stomaka. Pošto je cela u zavojima to nije moglo da se vidi, pa smo juče na previjanju videli da je došlo do komplikacije koja je ubrzo sanirana.

Kako dalje navodi majka povređene devojke, ona i dalje ima temperaturu i loše se oseća.

- Moja ćerka leži u krevetu i veoma je iscrpljena, jako joj je teško jer trpi i te dodatne bolove. Njen lekar i medicinske sestre koji jako vode računa o njoj su divni ljudi i pomažu nam da se ona u ovim teškim trenucima što brže i bolje oporavi - kaže majka povređene i dodaje:

- Problem je i ta slezina, ma znate šta, ja sam spremna i da joj dam moju slezinu ako treba. Ja sam se naživela, a hoću da uradim sve za moje dete.

Majka kaže da je i dalje van sebe i da ne može da veruje kroz koju dramu je prošla i prolazi njena ćerka.

- Pa kakav je to čovek koji je bio spreman da nekog ubije. Monstrum koji u svojoj spavaćoj sobi drži sekiru. Pa šta će mu sekira pored glave... Hvala Bogu moje dete je preživelo, ali toliko je unakazio da joj je gornja vilica upala unutra u usta. To je nemoguće kako moje dete izgleda, monstrum joj je pomerio zube od batina - kaže neutešna majka i nada se da će osumnjičeni biti adekvatno kažnjen.

- Pošto je on bio spreman da sudi da li će neko biti živ ili ne, sada njemu treba da se sudi i da ga osude da više ne može nikome da uništi život. Treba da ga osude i da radi za ovu državu najgore poslove kad je bio hrabar da skoro ubije nekoga, sad treba i on da pati.

Da podsetimo, N. G. je osumnjičen da je četiri dana zatočenu držao emotivnu partnerku koju je mučio, tukao i unakazio od batina koje joj je naneo sekirom, buzdovanom i palicom. Ona je od zadobijenih povreda jedva preživela i uspela da pobegne od njega. Na nagovor porodice otišla je u zemunsku bolnicu i prijavila nasilnika. Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu vodi istragu i njemu je određeno zadržavanje do 30 dana.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE VELIKU AKCIJU POLICIJE: Žandarmerija na terenu - Na meti krijumčari migranata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!