ODREĐEN PRITVOR NAPADAČIMA IZ MLADENOVCA: Osumnjičeni se terete za teško ubistvo Dušana

Novosti online

31. 08. 2023. u 10:28

ŠESTORICI muškaraca koji su osumnjičeni za kobnu tuču u kafani u Mladenovcu, kada je stradao Dušan Antonijević (47), određen je pritvor.

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР НАПАДАЧИМА ИЗ МЛАДЕНОВЦА: Осумњичени се терете за тешко убиство Душана

Foto: Društvene mreže/N. Skenderija

Sudija Višeg suda u Beogradu je doneo rešenje kojim je prema okrivljenima M. P., M. J., D. S., M. S., S. S. i B. P. odredio pritvor, a koji im po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

Pritvor je prema okrivljenima M. P., M. J., D. S., M. S., S. S. i B. P. određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni ometati postupak uticanjem na svedoke, usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da su okrivljeni osnovano sumnjivi da su izvršili krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Foto: Društvene mreže

Pri čemu je prema okrivljenom B. P. pritvor određen i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva. Okrivljenima M. P., M. J., D. S., M. S., S. S. i B. P. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Kobna svađa zbog muzike

Podsetimo, u ponedeljak uveče se dogodila tuča u jednoj kafani u Mladenovcu. Navodno, jedan od napadača udario ga je flašom u glavu nakon čega je Antonijević preminuo. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ubistvu je prethodila svađa oko muzike.

Kako očevici pričaju, Dušan, kojeg zovu Dule, u kafani je bio sa kumom i sinom kojem je proslavljao rođendan.

- Sve se odigralo u nekoliko sekundi. Odjednom je nastao haos, jedan čovek ga je udario flašom. Čovek je samo pao, ovo je stvarno nesrećni slučaj - pričaju nam oni.

Dušan je iz Mladenovca i drži auto-servis, zbog čega je i poznat kao Dule Pežo.

Prema rečima ljudi koji poznaju šestoricu uhapšenih muškaraca, oni žive u blizini restorana i poznati su kao problematični.

(Blic)

KOMŠIJE U ŠOKU POSLE UBISTVA U MLADENOVCU: Dušan bio izvanredan čovek i sjajan majstor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)