PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE OCA MASOVNOG UBICE IZ MLADENOVCA: Prvi put svedoči rođeni brat okrivljenog za masakr

Јелена Илић
Jelena Ilić

26. 06. 2023. u 15:36

VIŠE javno tužilaštvo u Smederevu naložilo je psihijatrijsko veštačenje Radiše B., oca osumnjičenog za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona Uroša Blažića, saznaju Novosti.

ПСИХИЈАТРИЈСКО ВЕШТАЧЕЊЕ ОЦА МАСОВНОГ УБИЦЕ ИЗ МЛАДЕНОВЦА: Први пут сведочи рођени брат окривљеног за масакр

Foto: N. Živanović

Tokom ove sedmice, kako nezvanično saznajemo, biće saslušano najmanje šest svedoka, među njima i rođeni brat okrivljenog za masovno ubistvo. On će u tužilaštvu biti ispitan u svojstvu svedoka.

U dosadašnjem toku istrage je ispitano 48 svedoka i to oštećenih, očevidaca, članova porodica oštećenih, a ispitivanja svedoka se nastavljaju i ove nedelje.

Više tužilaštvo, podsećamo, vodi jedinstvenu istragu protiv Uroša Blažića, njegovog oca Radiše B. (55), ujaka Gorana G., (49) i brata od ujaka. Njih trojica se sumnjiče za nedozvoljeno posedovanje oružja i municije. Svi su u pritvoru.

Uroš Blažić je u noći 4.maja u Malom Orašju i Duboni iz automatskog oružja ubio osmoro ljudi, a dvanaest teško ranio. Najmlađa žrtva imala je 15, a najstarija 25 godina. Deveta žrtva masovnog ubice je Petar M. (26) koji je preminuo od posledica ranjavanja pre tri dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini