U DVORIŠTU PRONAĐENA KRVAVA ODEĆA: Novi detalji slučaja ubistva žene u Ćićevcu

S.BABOVIĆ

10. 05. 2023. u 17:25

KRVAVA odeća nađena je sakrivena u senu u dvorištu porodičnog imanja tri rođena brata Đorđević iz Ćićevca, koja su osumnjičena za teško ubistvo u saizvršilaštvu Radile Jevremović(52) iz Jagodine, saznaju „Novosti".

У ДВОРИШТУ ПРОНАЂЕНА КРВАВА ОДЕЋА: Нови детаљи случаја убиства жене у Ћићевцу

Foto:S.Babović

Kako saznajemo, braća su danas saslušana pred tužiocem i određen im je pritvor. U međuvremenu, vrlo kompleksna istraga daje rezultate, jer osim odeće, nađeno je i više drvenih predmeta (skraćena lopata,trupac idr.), koji će biti predmet veštačenja kako bi se utvrdilo sredstvo kako je ubijena nesrećna žena.

Radmilin partner Milašin Đorđević(45) u čijoj kući je nađena teško povređena žrtva, branio se ćutanjem, dok su Dušan (65) i Dejan Đorđević (45) dali različite,a nelogične izjave u pokušaju da opišu šta se u dvorištu i u kući dešavalo kobnog dana.

U Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu nisu želeli da govore o detaljima istrage, "Novostima" je samo potvrđeno da je osumnjičenima određen pritvor.

- Za sada se sumnja da je žena prvi put udarena ispred kuće svog partnera,a da je potom druge udarce dobila u samoj kući-otkriva izvor "Novosti". -Rekonstrukcija događaja će biti poseban izazov,preliminarni rezultati obdukcije ukazuju na to da je preminula od višestrukih udaraca po glavi i po telu.Koja je od tih povreda bila kobna, i ko je kakvu ulogu imao u izvršenju krivičnog dela, biće poznato nakon dodatnih analiza tragova krvi.

Komšije iz Kopaoničke ulice u Ćićevcu gde je skromno domaćinstvo Đorđevićevih postalo mesto zločina, posvedočili su za „Novosti“ da su braća imala istorijat problematičnog ponašanja i nejednom umela međusobno da se potuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri