VOZIO 184 KILOMETRA NA ČAS: Vozači u Novom Sadu, Žablju i Baču u krvi imali i više od dva promila alkohol

Lj.P.

06. 02. 2023. u 21:21

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je, tokom vikenda, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 1.223 saobraćajnih prekršaja.

ВОЗИО 184 КИЛОМЕТРА НА ЧАС: Возачи у Новом Саду, Жабљу и Бачу у крви имали и више од два промила алкохол

D.N.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključen 141 vozač i jedanaest vozila, a zadržano je 26 vozača, trinaest zbog vožnje pod dejstvom alkohola, pet zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja, a osam zbog nasilničke vožnje.

Za nasilničku vožnju terete se vozači u Novom Sadu, Žablju i Baču, koji su vozili sa više od dva promila alkohola u organizmu, kao i Novosađanin koji je, na relaciji Žabalj-Novi Sad, gde je dozvoljena brzina 80 kilometara na sat vozio brzinom od 184 kilometara na sat.

U periodu od 3. do 5. februara, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 28 saobraćajnih nesreća u kojima je osam osoba lakše povređeno. U istom periodu, na području Grada Novog Sada dogodilo se 18 saobraćajnih nesreća u kojima je sedam osoba zadobilo lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove