POKUŠAO DA SILUJE NOVOSAĐANKU: Crnogorskom državljaninu produžen pritvor

Lj.P.

06. 02. 2023. u 10:15

CRNOGORSKOM državljaninu M.K. (38) osumnjičenom za pokušaj silovanja dvadesetogodišnje Novosađanke na nasipu kod Šodroša, ponovo je produžen pritvor, koji može trajati do 28. februara.

ПОКУШАО ДА СИЛУЈЕ НОВОСАЂАНКУ: Црногорском држављанину продужен притвор

Arhiva

Njemu je ova mera posle hapšenja i saslušanja izrečena zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi mogao da ometa postupak uticajem na svedoke i da bi mogao da ponovi krivično delo.

Ovaj tridesetosmogodišnjak koji kako saznajemo, ima prijavljeno boravište u Novom Sadu, 10. jula prošle godine je pokušao da siluje dvadesetogodišnju devojku iz Novog Sada. Ona je, kako saznajemo, bila na ulici, u novosadskom naselju Liman četiri, kada joj je on prišao i sa njom započeo razgovor. Posle toga su, navodno otišli u jedan kafić na piće, a on joj je predložio da se provozaju njegovim motorom.

Zatim je devojku u ranim jutarnjim satima odvezao na nasip prema Šodrošu, gde je počeo da skida pantalone, zahtevajući od dvadesetogodišnjakinje da ga oralno zadovolji. Žrtvu je vukao za kosu i ruke, ali je ona uspela da iskoristi pogodan trenutak i da pobegne odatle, a prilikom bežanja je pala i lakše se povredila.

Devojka je odmah slučaj prijavila novosadskoj policiji, koja ga je prvog dana novembra prošle godine pronašla i uhapsila, posle čega je priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo, a sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor koji mu je ponovo produžen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista