GREŠIO JE CEO ŽIVOT, BIO JE LOŠ: Progovorio prijatelj ubijenog razbojnika Miroslava iz Feketića

Novosti online

17. 01. 2023. u 18:49

POZNANIK Miroslava M. (64) koji je sinoć stradao u vatrenom obračunu sa policijom nakon što je opljačkao benzinsku pumpu na Karaburmi, kaže za Kurir da je on ceo žiovt bio bez posla i da je želeo brzu i laku zaradu.

ГРЕШИО ЈЕ ЦЕО ЖИВОТ, БИО ЈЕ ЛОШ: Проговорио пријатељ убијеног разбојника Мирослава из Фекетића

Foto: Printskrin

- Žao mi je što je ubijen, jer mi je prijatelj, ali je uvek bio na ivici zakona i grešio je ceo život! Još kao mali je pravio probleme - kaže prijatelj ubijenog i dodaje:

- Voleo je da se potuče, čak i u ovim godinama. Odležao je 12 godina zatvora jer je 1992. godine ubio čoveka s kojim je imao dogovor oko menjanja deviza, tačnije marki.

Naš sagovornik kaže da je Miroslav M. do kraja svog života tvrdio da nije rkiv za zločin.

- Miroslav mi je ispričao da se sve dogodilo nakon što je imao dogovor sa čovekom s kojim je trebalo da menja marke, ali na dogovoreno mesto nije došao sam, već u grupi. Miroslav je tada od poznanika pozajmio pištolj kako bi bio sigurniji - kaže prijatelj razbojnika i dodaje:

- Njegove reči tada su bile da ga je grupica napadala i opkolila, a da je u tom trenutku ubijen čovek s kojim je imao dogovor. Do kraja života Miroslav, kao i njegova porodica tvrdili su da on nije počinio ubistvo. Jednom mi je rekao: "Odležao sam kaznu, ali sam nevin."

Prijatelj razbojnika koji je sinoć u filmskoj poteri ubijen nakon što je opljačkao benzinsku pumpu u Mirijevskom bulevaru dodaje da je nakon robije otišao iz zemlje.

- Posle odležane robije povukao se i otišao u Hrvatsku, jer je rodom odatle. Inače, njegova porodica je te 1992. živela u Feketiću, ali su se nakon toga preselili i dolazili samo dva puta godišnje. On je živeo s majkom u iznajmljenom stanu u Pančevu, ali je ona preminula pre nepunih godinu dana - kaže za Kurir sagovornik i dodaje:

- Poslednji put smo se čuli dva dana pre Nove godine, i zvučao mi je skroz normalno, dok smo se pre dva meseca videli. Ništa nije ukazivalo na ovako nešto, ali na kraju je platio glavom svoj loš život.

Prijatelj kaže i da se Miroslav M. nikada nije ženio.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!