NA početku zime i sezone svinjokolja, srpski seljaci sve učestalije se suočavaju sa krađom mesa iz njihovih pušnica i sušara. Reč je o stotinama kilograma sušenih rebara, slanine, kobasica, pršute, kostiju...

Komentari (7)

Mile

20.12.2022. 08:15

Migranti samo zvanicnici to nece da objave da nebi izazvali revolt kod naroda... Oni grupno preko noci upadaju ljudima u dvorista i kradu sve sto stignu... Nisam 100% siguran nego 100000% da su to bili migranti... Naravno da mi ovaj komentar nece objaviti da javnost nebi sazanala istinu...

Nadja

20.12.2022. 11:42

@Mile - Mile pre sesnaest godina nije bilo migranata meni pokradena ostava ? Muslimani ne jedu svinjsko meso ! Lopovi su nase gore list . Nisu glad , nego samo drustveni talog lopvi !

ĐoniSvetac

20.12.2022. 10:22

Za sve je kriv naše liberalno zakonodavstvo, da lopovi znaju da čovek može da brani svoj posed nebi ni ogradi prilazili, a ovako silađije upadaju i otimaju ,a policija dok dođe vetar obriše dokaze ,kada bi domaćin imo pravo makar da im osoli dupe krupnom silju ,a da ne odgovara onda bi druga priča bila ,a tek ako lopova ujede tvoj pas ,tek tada si nagrabusio ,pogotovo PAS koga zakon ubije jer je štitio svoje voljene !!!

Mile

20.12.2022. 16:06

Kaže "Muslimani ne jedu svinjsko meso" Ma sine kad si gladan nisi sav svoj ima da pojedeš i masno ćebe kad si gladan... Pa muslimanima je po kuranu zabranjen i alkohol pa su meni ti isti migranti obili vikendicu prošle godine i ispraznili bife sa dedinom šljivovicom... a teči koji ima par kilometara kuću od moje vikendice obrali pola bašte sa paradajzom... MIGRANTI!!!