ŽENA ZA VOLANOM SA 2.34 PROMILA ALKOHOLA U ORGANIZMU: Kontrola saobraćaja u Braničevskom okrugu

D. N.

19. 12. 2022. u 16:30

TOKOM vikend kontrole na području Braničevskog okruga, policija je isključila iz saobraćaja trojicu muškaraca i ženu koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola, kao i muškarca pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

ЖЕНА ЗА ВОЛАНОМ СА 2.34 ПРОМИЛА АЛКОХОЛА У ОРГАНИЗМУ: Контрола саобраћаја у Браничевском округу

D.N.

U Požarevcu je saobraćajna policija zatekla vozača (31) koji je upravljao „alfa romeom“ sa 1,46 promila alkohola u organizmu i muškarca (49) koji je vozio „opel zafiru“, sa 2,11 promila.

Patrola je u Velikom Gradištu sankcionisala pedesetogodišnjeg vozača koji je vozio „mercedes“ sa 2,92 promila alkohola u organizmu. U istom mestu policija je zaustavila vozača „forda“ (28) koji je, kako je droga testom utvrđeno, bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

U Petrovcu na Mlavi zaustavljen je „opel meriva“ kojim je upravljala žena (41) pod dejstvom 2,34 promila alkohola u organizmu. Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja