STIGAO I GAŠIĆ: Situacija na Horgošu pod kontrolom (VIDEO)

Novosti online

25. 11. 2022. u 11:29

KAKO saznajemo, na terenu, na području Subotice je i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, kako bi pružio podršku pripadnicima MUP-a koji se svakodnevno suočavaju sa iregularnim migrantima i kriminalnim grupama krijumčara ljudi.

СТИГАО И ГАШИЋ: Ситуација на Хоргошу под контролом (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Takođe, ministar Gašić je na licu mesta i kao podrška građanima Subotice, Horgoša i okolnih mesta, kako bi ih uverio da je policija uvek tu da zaštiti njih i njihovu imovinu.

Podsetimo, odmah po dobijanju informacije da se čuju pucnji iz automatskog oružja na području Horgoša, Udarna grupa MUP-a krenula je u detaljan pregled terena i objekata u široj okolini Horgoša.

Na licu mesta zatečeno je šest migranta, od kojih je jedan starosti oko 20 godina zatečen sa dve prostrelne rane u grudima.

Takođe, u toku je privođenje više lica koja se dovode u vezu sa sinoćnim pucanjem i ilegalnim krijumčarenjem migranata. U pretrazi se koriste dronovi i svi drugi vidovi sredstava u cilju pronalaženja obe grupe lica, koje su prošle večeri pucale jedna na drugu.

Pretražuje se teren i do sada je privedeno više od 100 iregularnih migranata. 

Jutro nakon pucnjave: 

Podsetimo, na Horgošu su sinoć migranti pravili haos i pucali, i ugrozili bezbednost lokalnog stanovništva, a nakon čega je usledila akcija MUP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SKANDAL NA ROLAN GAROSU! Zverev boluje od neizlečive bolesti, a u Parizu mu zabranili da primi terapiju