POJAVIO SE NOVI SNIMAK: Kako je razbijena grupa "Vračaraca" - specijalci sa dugim cevima ih opkolili sa svih strana (VIDEO)

Novosti onlajn

12. 11. 2022. u 10:21

OPASNA kriminalna grupa, koju su predvodili Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara i Uroš Piperski, uhapšena je.

ПОЈАВИО СЕ НОВИ СНИМАК: Како је разбијена група Врачараца - специјалци са дугим цевима их опколили са свих страна (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/MUP

Kako su pisale "Novosti", u velikoj akciji pripadnika MUP Srbije i Bezbednosno-informativne agencije (BIA), kojom je koordiniralo Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK), uhapšeno je 18 članova mafijaške ekipe "Vračarci", koja je radila po nalozima vođa "kavačkog klana" Radoja Zvicera i Slobodana Kašćelana. Prema poslednjim saznanjima, oni su "nišanili" sam vrh države Srbije, odnosno predsednika Aleksandra Vučića, ali i njegovu decu.

Kao u akcionim filmovima, na snimku koji je MUP podelio čuje se kako policija upozorava kriminalce da legnu dole, kako se ne bi opirali hapšenju.

Prilikom pretresa na više od 50 lokacija, kao i automobila, koje osumnjičeni koriste, policijski službenici oduzeli su veću količinu vatrenog oružja, novca, nekoliko luksuznih putničkih vozila i kriptovane telefone.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)