PREKRŠIO SUDSKU MERU: Tužilaštvo traži pritvor za nasilnika iz Debeljače

J.D.Lj.

24. 10. 2022. u 16:46

U saradnji sa policijom iz Kovačice, nadležno Osnovno javno tužilaštvo uhapsilo je S.A. zbog nasilja u porodici.

ПРЕКРШИО СУДСКУ МЕРУ: Тужилаштво тражи притвор за насилника из Дебељаче

Foto B. S.

On je, kako tvrdi Tužilaštvo, u vremenskom periodu od 22.jula do 19. oktobra u Debeljači, iako je imao sudsku zabranu prilaska oštećenoj M.K. i njihovom zajedničkom, maloletnom sinu, istu prekršio više puta.

To je činio tako što, iako nije smeo, svakodnevno sačekivao dete iz škole i dolazio do kuće oštećene i uznemiravao je.

Zamenik Osnovnog javnog tužioca Pančevo je saslušao S.A. kojem se na teret stavlja nasilje u porodici i od nadležnog suda zatražio da mu odredi pritvor jer bi, kako se veruje, boravkom na slobodi ponovio delo, uticao na svedoke i na oštećenu.

BONUS VIDEO:

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK: Maloletnici brutalno pretukli dečaka (14) iz Vinče

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)