VOZAČI ALKOHOLISANI, BICIKLISTA DROGIRAN: Kontrola saobraćaja u Braničevskom okrugu

D. N.

17. 10. 2022. u 13:44

POLICIJA na području Braničevskog okruga tokom prethodnog vikenda zadržala je trojicu muškaraca koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu i jednog biciklistu koji je vozio pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

ВОЗАЧИ АЛКОХОЛИСАНИ, БИЦИКЛИСТА ДРОГИРАН: Контрола саобраћаја у Браничевском округу

D.N.

Kako se sumnja, četrdesetdvogodišnji muškarac je, u okolini Kučeva, vozeći automobil marke „kia sid“ sa 1,58 promila alkohola u organizmu, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i udario u betonski ispust i drvo, usled čega su dve osobe zadobile lake telesne povrede.

Protiv osumnjičenog vozača, po nalogu nadležnog tužioca, biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja. Policija u Velikom Gradištu isključila je iz saobraćaja šezdesetogodišnjeg vozača „opel zafire“ i četrdesetjednogodišnjeg vozača „opel astre“ koji su automobilima upravljali sa 1,30 i 1,27 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija u Požarevcu zaustavila je četrdesetdvogodišnjeg vozača koji je biciklom upravljao pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Protiv svih vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

BONUS VIDEO - PATROLA "NOVOSTI": Naši reporteri u smeni sa pripadnicima helikopterske jedinice MUP Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)