ODREĐEN PRITVOR MUŽU PRETUČENE SESTRE TIKTOKERKE: Sumnja se da bi boravkom na slobodi uticao na istragu

Tanjug

29. 09. 2022. u 20:13

DRUGI osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana D.H, koji se sumnjiči za nasilje u porodici nad suprugom S.H.

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР МУЖУ ПРЕТУЧЕНЕ СЕСТРЕ ТИКТОКЕРКЕ: Сумња се да би боравком на слободи утицао на истрагу

FOTO: Printscreen/Instagram/uki_q

Osumnjičenom je pritvor određen zbog sumnje da će boravkom na slobodi uticati na svedok-oštećenu, potvrdila je večeras Tanjugu portparol tog suda Irina Kovačević.


D.H. je na saslušanju u tužilaštvu delimično priznao izvršenje krivičnog dela, kako je ranije saopštilo tužilaštvo.

Oštećenoj su na Vojnomedicinskoj akademiji kontatovane lake telesne povrede,

Ona je 28.septembra prijavila nasilje u Policijskoj stanici Rakovica, a tužilaštvo je osumnjičenom izreklo hitnu meru privremene zabrane da kontkatira žrtvu i prilazi joj i privremeno udaljenje iz stana.

Oštećena S.H. je sestra poznate tik-tokerke Une K. poznatije kao Uki-q, koja je na društvenim mrežama objavila slike sestre posle nasilja.

BONUS VIDEO: UŽAS U NIŠU: Sumnja se da je muž izbo ženu, pa sebe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (1)

ZAHAROVA O IZJAVI BORELJA DA NA BALKANU NE ZNAJU KO JE PUTIN: Degradacija Zapada ne znači da je u toku isti proces i kod drugih naroda