"NOVOSTI" SAZNAJU: Saslušan suprug osumnjičen za prebijanje sestre poznate Tiktokerke

J.D.Lj.

29. 09. 2022. u 18:53

MLADIĆ D.H., suprug osumnjičen za prebijanje sestre poznate Tiktokerke, saslušan je u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u prisustvu izabranog branioca, saznaju "Novosti".

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Саслушан супруг осумњичен за пребијање сестре познате Тиктокерке

Foto: Instagram/Printskrin

D.H. je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet predlog za određivanje pritvora.

Podsetimo, 28. 9. oštećena S. H. nakon pregleda na VMA, gde su joj konstatovane lake telesne povrede, pristupila je u PS Rakovica i prijavila nasilje od strane supruga D. H. koje je izvršeno u porodičnom stanu.

Oštećena nije prijavila da je tom prilikom vršeno nasilje i nad njihovim zajedničkim maloletnim detetom. O događaju su obavešteni nadležno tužilaštvo i GSCR, a D. H. su izrečene hitne mere privremene zabrane potencijalnom učiniocu da kontaktira sa navodnom žrtvom i prilazi joj i privremeno udaljenje potencijalnog učinioca iz stana.

Povodom navedenog događaja, po nalogu Drugog OJT u Beogradu, dana 29. 9. 2022.godine od strane PS Rakovica uhapšen je D. H. zbog sumnje na izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici.

BONUS VIDEO: 

UBISTVO ŽENE U ZEMUNU: Snimci sa mesta gde se dogodila tragedija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja