MILAN VUJOTIĆ UHAPŠEN U TURSKOJ: Okončana potraga za visokopozicioniranim članom kavačkog klana kojeg traže crnogorske vlasti

Svetlana Đokić

27. 09. 2022. u 08:31

PODGORIČANIN Milan Vujotić, koji je u bezbednosnim službama označen kao visokopozicionirani član kavačkog klana, uhapšen je u Turskoj, potvrđeno je "Pobjedi".

МИЛАН ВУЈОТИЋ УХАПШЕН У ТУРСКОЈ: Окончана потрага за високопозиционираним чланом кавачког клана којег траже црногорске власти

Foto Arhiva

Vujotić je uhapšen po međunarodnoj poternici i ispituje se njegova povezanost sa grupom koja je u Istanbulu ubila Jovana Vukotića, piše "Pobjeda".

Crnogorske vlasti Vujotića traže zbog krivičnog dela stvaranje kriminalne organizacije, šverca droge i ubistva.

Ime Milana Vujotića pojavilo se na stupcima crne hronike 15. februara 2014. godine, kada je u podne u Bloku pet, u Podgorici, aktivirana eksplozivna naprava ispod njegovog blindiranog automobila, dok je bio u obližnjem lokalu sa porodicom.

Iako je tada javnost prvi put čula za njega, u policijskim evidencijama Vujotić se dovodio u vezu sa grupama koje su se bavile švercom narkotika.

Istog dana, nakon ovog događaja, Vujotić je napustio Crnu Goru.

Toga dana u kasnim večernjim časovima u podzemnoj garaži na Novom Beogradu ubijen je Goran Radoman (37) sa Cetinja.

U trenutku kada je Radoman parkirao blindirani "BMV" koji je vozio, ubica je sačekao da on izađe iz automobila i krene ka liftu, koji vodi do stana u potkrovlju u kojem je živeo, i zapucao iz automatskog oružja.

Radoman je bio prva žrtva obračuna između škaljarskog i kavačkog klana i jedan od odgovornih za nestanak 300 kilograma kokaina u Valensiji.

(Pobjeda)

BONUS VIDEO:

ABAZOVIĆ NEZAUSTAVLjIV: Pogledajte kako izgleda "ubijanje organizovanog kriminala" na delu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)