POLICIJA RASVETLILA POKUŠAJ UBISTVA U BEOGRADU: Zaplenjena droga i oružje, uhapšene tri osobe

Novosti online

22. 07. 2022. u 15:26

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Palilula, sinhronizovanom akcijom rasvetlili su pokušaj ubistva od 6. maja ove godine, zaplenili drogu i oružje i uhapsili tri osobe.

ПОЛИЦИЈА РАСВЕТЛИЛА ПОКУШАЈ УБИСТВА У БЕОГРАДУ: Заплењена дрога и оружје, ухапшене три особе

Foto: MUP

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, policija je uhapsila M. K. (1998), koji je, kako se sumnja, 6. maja ove godine, u Ulici Slobodana Jovanovića, nakon kraće svađe, pesnicom zadao više udaraca po glavi i telu oštećenom muškarcu, a potom ga oštrim predmetom ubo u leđa, teško ga povredivši.

U drugoj akciji, policijski službenici uhapsili su A. K. (1989), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija. Pretresom stana koji koristi osumnjičeni A. K., policija je pronašla oko 60 grama heroina, oko 300 grama smese koja se koristi za uvećanje mase narkotika, opremu za pripremu i pakovanje droge, pištolj, šest metaka, dva mobilna telefona i novac.

U nastavku akcije, policija je u Ulici Grge Andrijanovića zaustavila I. K. (1997), kod koga je pronađen 71 gram amfetamina. On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Trojici osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega su, uz krivične prijave, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO - SMRSKANA VOZILA I TELO NA PUTU: Teška saobraćajna nesreća na Čukarici

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina