NOVOSADSKO TUŽILAŠTVO NAREDILO SPROVOĐENJE ISTRAGE: Svađe komšija u zgradi završene tragedijom, osumnjičenom određen pritvor

Lj.P.

06. 07. 2022. u 14:11

VIŠE javno tužilaštvo u Novom Sadu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv M. M. iz Novog Sada, osumnjičenog za teško ubistvo, u ponedeljak uveče u Ljermontovoj ulici u Novom Sadu.

НОВОСАДСКО ТУЖИЛАШТВО НАРЕДИЛО СПРОВОЂЕЊЕ ИСТРАГЕ: Свађе комшија у згради завршене трагедијом, осумњиченом одређен притвор

Z. Grumić

Na osnovu naloga, kako se navodi u saopštenju VJT, osumnjičeni M. M. je bio uhapšen, te mu je bilo određeno zadržavanje do 48 časova. Osumnjičeni je u zakonskom roku priveden i saslušan u Višem javnom tužilaštvu na okolnosti izvršenja krivičnog dela koje mu se stavlja na teret, posle čega je VJT predložilo određivanje pritvora zbog opasnosti da će M. M. ometati postupak uticanjem na svedoke, da će ponoviti krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Više javno tužilaštvo će hitno i detaljno preduzeti sve dokazne radnje u toku vođenja istrage povodom ovog događaja, nakon čega će doneti dalje procesne odluke u skladu sa zakonom, o kojima će javnost naknadno biti obaveštena.

Podsećamo, šezdeset šestogodišnji M. M. se sumnjiči da je u ponedeljak uveče, na zajedničkoj terasi, u Ljermontovoj 4 u novosadskom naselju Grbavica, sa više uboda nožem teško povredio starijeg komšiju Jova S. (75), koji je ubrzo posle toga, uprkos naporima lekara, preminuo.

Obojica žive sami u zgradi na pomenutoj adresi, a navodno je ranije toga dana između njih došlo do prepirke zbog zaključanog zajedničkog kupatila.

Uveče je ponovo došlo do verbalnog sukoba, koji se završio tragično po Jova S.

Stanari kažu da je i ranije između njih dolazilo do svađe.

BONUS VIDEO: IVANOVI RODITELjI U OČAJU: Mi je žalimo, a naš sin mrtav leži

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina