IDENTIFIKOVANI VANDALI IZ VRANJA: Na bahat način napravili haos u kafeu (VIDEO)

Дејан Ристић
Dejan Ristić

02. 06. 2022. u 12:29

Na osnovu snimaka sa kamera, identifikovana su dva lica koja su učestvovala u vandalskom činu u kafeu "No Koment", potvrđeno je "Novostima" iz Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) u Vranju.

ИДЕНТИФИКОВАНИ ВАНДАЛИ ИЗ ВРАЊА: На бахат начин направили хаос у кафеу (ВИДЕО)

D: Ristić

Incident se dogodio u sredu po podne, kada je u periodu kada nije bilo gostiju, na bahat način muškarac sa kantom na leđima isprskao farbom kompletan inventar kafea. Drugo lice je bilo u sadejstvu sa njim. Događaj je kvalifikovan kao krivično delo nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna do tri godine zatvora, rekao je Dušan Boroja iz OJT Vranje. 

Tužilaštvo u sadejstvu sa olicijom radi na rasvetljavanju pozadine ovog incidenta koji nije slučajan. Naime, ovo je drugi napad na kafe "No Koment" i vranjski OK Radio koji dele zajedničke prostorije. Pre mesec i po dana, grupa od tri napadača je polomila gotovo sva stakla na izlogu kafea. Istraga tog incidenta je još uvek u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost