RANIO I ĆERKE DOK IM JE UBIJAO MAJKU: Rosanda Pavlović - Uopšte me ne zanima šta će biti sa mojim sinom

J. Stojković

25. 03. 2022. u 08:21

VRANjANAC Dejan Pavlović (44) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između srede i četvrtka, nakon svađe u porodičnom domu u Ulici Maksima Gorkog, nasrnuo na suprugu Snežanu i probo je kuhinjskim nožem, a svoje dve kćeri, koje su stale u zaštitu majke, lakše povredio.

РАНИО И ЋЕРКЕ ДОК ИМ ЈЕ УБИЈАО МАЈКУ: Росанда Павловић - Уопште ме не занима шта ће бити са мојим сином

Foto J. Stojković

Nesrećna žena je preminula nekoliko časova kasnije od zadobijenih povreda i njeno telo je poslato na obdukciju.

Kako saznajem, jedna ćerka ima posekotinu, a druga prelom ruke.

Komšije kažu da porodične drame u ovom domu nisu retke i da je Dejan stalno zlostavljao Snežanu, o kojoj svi govore kao vrednoj ženi koja je nedavno otišla iz kuće, ali se vratila i dala Dejanu još jednu šansu. Sa druge strane, o Dejanu koji se sada tereti za ubistvo, nemaju reči hvale. Kažu da je sklon piću, a istraga je pokazala da je kobne večeri imao 1,66 promila alkohola u krvi.

U velikoj kući u Ulici Maksima Gorkog stanuju tri porodice. Pored Dejana i Snežane, tu su i njegovi roditelji i brat sa porodicom. Svi zajedno su se nadali da će Snežana ipak preživeti, a Dejanova majka Rosanda Pavlović nije krila koliko joj je teško zbog svega.

Foto J. Stojković

Kuća u kojoj je počinjeno ubistvo

- Moja snaja je bila zlatna žena. Vredna, rodila mu je dvoje dece, domaćica, a on je baraba, uništio ga je alkohol. Ide u inostranstvo, radi, vraća se i maltretira je. Ne zanima me šta će biti sa njim, srce mi se cepa zbog snaje - priča Rosanda, koja drhti dok se priseća kakav su prizor zatekli. - Čuli smo svađu, ali svako živi u svom delu kuće. Suprug i drugi sin su otišli i činilo se da se situacija smirila, svako je otišao svojoj kući i onda se začuo vrisak, a kad smo ušli u njihov stan, imali smo šta da vidimo. Krvi je bilo na sve strane.

Rosanda na trenutak zaćuti, a onda gledajući prema delu kuće gde se dogodio zločin kaže da ne može da veruje da je ona rodila Dejana.

- Briga me šta će biti sa njim, alkohol ga je uništio, ali to nije opravdanje da godinama maltretira ženu - kaže Rosanda.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u tužilaštvo.

PLANIRALI PUT U NEMAČKU

KOMŠIJE o Snežani pričaju u superlativu, o Dejanu sa strahom. Prema nezvaničnim informacijama, Snežana je u više navrata prijavljivala porodično nasilje, ali bi posle odustajala, govoreći da je sada sve u redu i da se Dejan promenio. Pre samo dva dana bili su pozvani u Tužilaštvo, a Snežana je povukla svoju izjavu i rekla da je sada sve u redu i da planiraju da zajedno putuju u Nemačku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024