TUŽILAŠTVO POKREĆE ISTRAGU: Predistražni postupak zbog lažnih dojava o bombama u avionima Er Srbije

Tanjug

23. 03. 2022. u 22:01

TUŽILAŠTVO za organizovani kriminal pokrenulo je predistražno postupak povodom brojnih lažnih dojava o postavljenim eksplozivnim napravama i bombama u avionima koji poleću sa Aerodroma "Nikola Tesla''''

ТУЖИЛАШТВО ПОКРЕЋЕ ИСТРАГУ: Предистражни поступак због лажних дојава о бомбама у авионима Ер Србије

Foto: MUP

Postupak je pokrenutih protiv NN izvršilaca u pravcu razotkrivanja krivičnog dela terorizam, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Preciziraju da tužilaštvo za organizovani kriminal, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, u kontinuitetu preduzima zakonom predviđene mere i radnje u cilju otkrivanja lica koja poslednjih dana šalju lažne dojave zbog kojih se odlažu letovi radi dedatljih kontradiverzionih pregleda.

U protekle dve sedmice stiglo je čak 10 anonimnih lažnih dojava da je u avionima "Er Srbije", na letu Beograd–Moskva, podmetnuta bomba.

Poslednja lažna dojava je stigla jutros.

BONUS VIDEO: MARJANOVIĆ STIGAO NA SUD: Nastavljeno suđenje za ubistvo pevačice Jelene

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove