HAPŠENJE NAKON TUČE KOD TRSTENIKA: Mladići povređeni, prava sreća da niko nije izboden

S. Babović

22. 03. 2022. u 09:28

POLICIJA u Trsteniku uhapsila je N. P. (45) iz Medveđe, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, potvrđeno je jutros u PU Kruševac.

ХАПШЕЊЕ НАКОН ТУЧЕ КОД ТРСТЕНИКА: Младићи повређени, права срећа да нико није избоден

Foto: S. Babović

N. P. se sumnjiči da je 21. marta, oko dva sata posle ponoći, sa još tri osobe, ispred jednog ugostiteljskog objekta tokom tuče motkama naneo lake telesne povrede dvojici muškaraca starosti 23 i 31 godinu iz okoline Varvarina.

Takođe se sumnjiči da je na automobilu „golf“ u vlasništvu tridesetjednogodišnjaka razbio staklo. 

Povređenima je lekarska pomoć ukazana u kruševačkoj bolnici, a policija intenzivno radi na pronalasku ostalih učesnika tuče.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca u Trsteniku, N. P. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Kako su Novosti juče objavile, sva je sreća da u tuči niko nije izboden, a dvojica mlađih meštana iz Parcana kod Varvarina, Igor I. i Aleksandar M. povređeni su u tuči koja se dogodila noćas oko 2.20 u lokalnoj kafani u Medveđi.

Obojica su transportovani sanitetima hitne pomoći DZ Trstenik do Opšte bolnice Kruševac radi dalje dijagnostike. 

- Prava je sreća da niko nije izboden, jedan mladić je zadobio posekotine na butini -navodi izvor "Novosti". - Kola ispred te birtije, kojim su došli mladići, oštećena su u metežu, a stradao je i deo inventara.

U toku je rasvetljavanje okolnosti koje su dovele do kafanske tuče. Policija radi na identifikaciji svih aktera incidenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024