KIK-BOKSERU 30 DANA PRITVORA: Osumnjičeni za nasilničko ponašanje u Smederevu negiraju krivicu

E. V. N.

28. 01. 2022. u 20:15

BIVŠEM svetskom prvaku i reprezentativcu Srbije u kik-boksu Nikoli Stošiću (35), koji je pre dva dana uhapšen u Smederevu sa još tri osobe zbog optužbi za nasilničko ponašanje i tuče u jednoj kafani u Smederevu, nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu, određen je pritvor do 30 dana.

КИК-БОКСЕРУ 30 ДАНА ПРИТВОРА: Осумњичени за насилничко понашање у Смедереву негирају кривицу

Foto: Printskrin/Jutjub

Četvorica osumnjičenih za nasilničko ponašanje, nakon policijskog zadržavanja, izvedeni su u petak pred tužioca, gde su izneli svoju odbranu i negirali delo koje im se stavlja na teret.

- Prvoosumnjičeni R. A. (40), M. I. (28), S. V. (33) i N. S. (35) sumnjiče se da su, u noći između 22. i 23. decembra, u ugostiteljskom objektu "Boem" u Smederevu maltretirali suvlasnika objekta. Kada su dva gosta pokušala da ga odbrane, zadali su im više udaraca i naneli povrede. Sva četvorica osumnjičenih su saslušana, i na zahtev OJT, određen im je pritvor da ne bi uticali na svedoke - izjavila je, za "Novosti", osnovni javni tužilac u Smederevu, Marija Galjak Nikolić.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni su uhapšeni mesec dana nakon incidenta, jer je policija dobila prijavu protiv nepoznatih napadača, pa su usledile provere, pregledanje sigurnosnih kamera iz kafane, dok nije utvrđeno o kome je reč.

R. A je osuđivan više puta, uglavnom zbog ilegalnog organizovanja igara na sreću, dok je Stošić 2015. osuđen zbog nanošenja teških telesnih povreda na osam meseci kućnog zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a