VLASOTINCEM KRUŽE RAZNE PRIČE O NJEGOVOJ SMRTI: Sahranjen mladić koji je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima

I.Mitić

15. 11. 2021. u 14:44

UZROK smrti Branka Tasića (34) iz Vlasotinca, čije je beživotno telo pronađeno u subotu, sat posle ponoći u Ulici Bore Stankovića u centru ovog mesta, biće poznat tek pošto u nadležno tužilaštvo budu stigli svi rezultati mehaničke i toksikološke obdukcije.

ВЛАСОТИНЦЕМ КРУЖЕ РАЗНЕ ПРИЧЕ О ЊЕГОВОЈ СМРТИ: Сахрањен младић који је преминуо под неразјашњеним околностима

I.Mitić

On je sahranjen danas na vlasotinačkom groblju u prisustvu brojnih rođaka, komšija i prijatelja nesrećne porodice.

Prema zvaničnim informacijama iz istrage, Branko Tasić je pronađen bez vidljivih povreda po telu, a na licu mesta nije bilo tragova koji bi ukazivali na to da je nesrećnom mladiću nasilnim putem oduzet život.

Vlasotincem kruže razne priče

Vlasotincem kruže oprečne informacije o tome šta se dešavalo u toku noći pre nego što je pronađeno njegovo beživotno telo.

Policija je saslušala sve koji su bili u kontaktu sa nastradalim mladićem kako bi došla do saznanja o njegovom kretanju i svim okolnostima koje su prethodile smrtnom ishodu.

Istragom su demantovane prvobitne spekulacije da je nesrećni mladić u tuči ozbiljno povređen i da je zbog posledica zadobijenih povreda preminuo.

Branko je neko vreme, u jednoj kući u Vlasotincu, proveo u društvu poznanika i prijatelja, gde je došlo do „međusobnog koškanja“, ali, kako nezvanično saznajemo, dosadašnji rezultati istrage govore da nema osnova sumnje da bi to mogao da bude uzrok Brankove smrti. Zbog toga su istražnim organima važni nalazi sa toksikologije, ali se na rezultate takvih analiza čeka najmanje nedelju, pa čak i mesec dana.

Branko je, navodno, u petak oko 23 časa napustio društvo u kojem se nalazio, da bi sat posle ponoći bio pronađen na trotoaru u Ulici Bore Stankovića na mestu koje je skoro hiljadu metara udaljeno od kuće u kojoj je boravio. Navodno je pokušana i reanimacija, ali se završila bezuspešno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Veliki povratak Donalda Trampa u Belu kuću – ovo se dešava jednom u 130 godina!