BARSA IZGUBILA NAJLEPŠU NAVIJAČICU: Prelepa kolumbijska pevačica Šakira nedavno okončala vezu sa fudbalerom Pikeom

Novosti online

16. 06. 2022. u 15:06

PEVAČICA Šakira (45) ovih dana je u centru pažnje među ljubiteljima fudbala. Njena veza sa fudbalerom Barselone Đerarom Pikeom okončana je rastankom posle 11 godina zabavljanja.

БАРСА ИЗГУБИЛА НАЈЛЕПШУ НАВИЈАЧИЦУ: Прелепа колумбијска певачица Шакира недавно окончала везу са фудбалером Пикеом

FOTO: AP

Mnogo nagađanja je bilo vezanih za razloge razmimoilaženja Kolumbijke i Španca, većina njih je spominjala i prevaru Pikea, ali nijedno nije potvrdilo šta se zaista desilo.

Šakiru i Pikea upravo je fudbal spojio, pošto su se upoznali na snimanju spota za pesmu "Vaka Vaka" koja je bila himna Svetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Iako je tačno deset godina starija od Đerara (oboje rođeni 2. februara), to im nije predstavljalo problem da uplove u ljubavnu romansu iz koje su kasnije dobili dva sina - Milana i Sašu. Od tada, pevačica iz Kolumbije, čije je celo ime Šakira Izabel Mebarak Ripol, bila je neizostavan deo maltene svakog meča u kojem je Pike igrao. Često ga je zdušno podržavala dok je vodio bitke u dresu Barselone, pa nije čudo što mnogi navijači na društvenim mrežama sa tugom konstatuju da je "Kamp nou" izgubio najlepšu navijačicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili