POMOĆ ZA OBOLELU DECU: Humanitarna vaskršnja aukcija jaja u Trsteniku (FOTO)

S. BABOVIĆ

18. 04. 2022. u 18:38

VEĆ 16.-i put u Trsteniku se 21. aprila organizuje aukcija vaskršnjih jaja, a nadmetanje za kupovinu unikatnih ukrasa najvećeg hrišćanskog praznika, pomoći će lečenje troje obolele dece iz siromašnih porodica.

ПОМОЋ ЗА ОБОЛЕЛУ ДЕЦУ: Хуманитарна васкршња аукција јаја у Трстенику (ФОТО)

Foto: TOOT

Svi učesnici aukcije koji su oslikavali jaja poklanjaju svoja dela. Radovi još pristižu i za sada su se javili brojni umetnici iz Kluba likovnih stvaralaca Trstenik, Udruženja „Jefimijin vez“, „Autogram“, ateljea manastira Veluće, kolektivi škola do brojnih pojedinaca.

Humanitarni događaj počinje u podne, u Likovnom salonu Doma kulture, a pripremaju ga zajedno Turistička organizacija opštine Trstenik, uz podršku Narodnog univerziteta Trstenik i Centra za socijalni rad.

Zainteresovani učesnici mogu se prijaviti pozivom na broj 037/715-263 ili lično, neposredno pred početak aukcije.Prošle godine je za više od 330.000 dinara prodato 39 Vaskršnjih jaja.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar