ATRAKCIJA U PEKINGU: Loi Kim, zanosna američka snouborderka (FOTO)

Novosti online

10. 02. 2022. u 14:28

LOI Kim je američka snouborderka, jedna od onih koja će mamiti uzdahe na aktuelnim ZOI koje se održavaju u Kini.

АТРАКЦИЈА У ПЕКИНГУ: Лои Ким, заносна америчка сноубордерка (ФОТО)

FOTO: Instagram

Na Zimskim olimpijskim igrama 2018. postala je najmlađa žena koja je osvojila zlatnu olimpijsku medalju u snoubordu kada je sa 17 godina trijumfovala. Kloi je svetska i olimpijska šampionka mladih, prva koja je osvojila titulu na sva četiri velika takmičenja.

Takođe, Kimova je uvrštena u listu 100 najuticajnijih ljudi časopisa "Tajm 2018". Kim je bila predstavljena na naslovnoj strani Sports Illustrated-a nakon što je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Njeno pojavljivanje u specijalnom izdanju Kellog kutije žitarice postavilo je novi rekord za najbrže prodavanu kutiju žitarica u istoriji kompanije. Na "Instagramu" Kloi prati oko 750.000 pratilaca, a nema dileme da će i taj broj da skače sa porastom popularnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)