PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić započeo je juče dvodnevnu posetu Briselu, gde ima odvojene susrete sa najvišim zvaničnicima Evropske unije, sa kojima razgovara o budućnosti naše zemlje i nastavku dijaloga Beograda i Prištine.

Komentari (7)

Bonaparta

26.04.2021. 19:58

Ukoliko radite taj projekat onda od Niša do Preševa treba raditi drugi kolosek i brzina na celoj magistrali da bude 200 km/h s tim dase i krak prema Bugarskoj uradi sa istom opcijom. Železnica je budućnost brzog transporta. Teretni vozovi će uskoro saobraćati brzinom od 160km/h.Tunele treba proširiti do visine da mogu na plato vagonu proći dva kontejnera tovarni jedan na drugi.

Stevan

26.04.2021. 22:21

Saradnja i trgovinska razmrna je najveća sa EU, to ne smemo da zaboravimo. Dodatne pozitivne vesti koje stižu iz Brisela potvrdjuju činjenicu da smo mi deo Evrope i kao takvi treba da idemo u korak sa najrazvijenijima. Odlična vest, još jedna velika i bitna stvar za RS.

Ivana

26.04.2021. 23:16

Hvala našem predsedniku koji zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Jedini koji danas ekonomski teži da našu državu razvija i gradi.Srbija je na pravom putu razvoja.