"TO SU NEOGOLJENE LAŽI!" Vučić tražio papire, pa odgovorio na izveštaj Evropskog parlamenta (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2021. u 13:59

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji mosta na Savi kod Šapca i tom prilikom odgovarao na pitanja novinara o najnovijem izveštaju Evropskog parlamenta o Srbiji

ТО СУ НЕОГОЉЕНЕ ЛАЖИ! Вучић тражио папире, па одговорио на извештај Европског парламента (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Izveštaj Evropskog parlamenta sve govori. Oni su tu sve sami rekli o sebi. Primećuje se da zdravstveni sistem Srbije pati od nedostatka resursa. Jesu li oni to gledali u svoje dvorište? I kaže da nam sistem pati od nedostatka radne snage. Ljudi, mi testiramo više od 80 odsto zemalja EU i oni nas osuđuju. Imamo i 500 respiratora još u magacinu. Zahvaljujući tome što se nismo oslanjali na njih, zato i imamo. Ovo je narodu dovoljno. Ove laži čak ovako neogoljene. I po stopi smrtnosti i po svemu ostalom i dalje smo ispred njih. Voleo bih da pokažu stvarne žrtve, stvaran broj. Koja to zemlja ima toliko vakcina kao mi. Smeta ima Telekom zato što smo napravili dogovor sa firmom iz EU. Ja ne želim da verujem da oni žele da štite kriminal. Mene ovo ne interesuje mnogo, važno mi je da pokažem ljudima kako se u najčistijim odnosima oni odnose prema Srbiji - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (8)

VUČIĆ GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: Predsednik u 18.30 časova na TV Pink o svim aktuelnim temama