MINISTARSTVO RUDARSTVA: Budućnost u zelenoj energiji

J. Su.

18. 12. 2020. u 17:13

ZELENA ekonomija, energetska efikasnost, obnovljivi izvori energije i saradnja u oblasti rodne ravnopravnosti i energetike bile su teme današnjeg sastanka ministarke energetike Zorane Mihajlović, sa stalnom koordinatorkom Ujedinjenih nacija u Srbiji Fransoaz Žakob.

МИНИСТАРСТВО РУДАРСТВА: Будућност у зеленој енергији

Foto Tanjug

Ministarstvo priprema izmene tri važna zakona - o energetici, rudarstvu i energetskoj efikasnosti i izradu potpuno novog zakona o obnovljivim izvorima energije. Osnovaćemo fond za energetsku efikasnost, koji će umnogome unaprediti kapacitete u ovoj oblasti, a radimo i na digitalizaciji sektora rudarstva i energetike zarad stvaranja boljih uslova poslovanja za investitore, rekla je Mihajlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar