NAJ ponuda mts Banke u jednom paketu

Promo

12. 11. 2020. u 08:00

Koja kombinacija je po vama najbolja?

НАЈ понуда мтс Банке у једном пакету

Foto: Promo

Kvalitet i cena,

Povoljnost i kvalitet ili

Cena, povoljnost i kvalitet?

Ako je vaš odgovor pod brojem 3, onda je NAJ paket pravi izbor za vas.

mts Banka je za svoje klijente kreirala jedinstvenu kombinaciju proizvoda: Račun Plus, Dozvoljeno prekoračenje, Kreditnu karticu po izboru i Gotovinski, refinansirajući kredit, po NAJboljim kamatama u ponudi banke.

Uz viševalutni Račun Plus ostvarujete značajnu uštedu u vašem budžetu, bez troška održavanja prvih 6 meseci, a nakon isteka promo perioda trošak iznosi samo 100 dinara mesečno. Uz račun dobijate dve debitne kartice, a online aplikacije dostupne su vam bez naknade. Dozvoljeno prekoračenje se odobrava u maksimalnom iznosu do visine 1,5 mesečne neto zarade. Možete odabrati DinaCard ili Mastercard kreditnu karticu, a sa Mastercard kreditnom karticom svaku kupovinu iznad 3.000 dinara, obavljenu online ili u prodajnom objektu, u zemlji ili inostranstvu, možete podeliti do 24 rate, putem online aplikacija. Uz Mastercard kreditnu karticu imate mogućnost da aktivirate polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, koja pokriva ceo svet. Za kraj najvažnije – Gotovinski, refinansirajući kredit, bez troškova obrade, nudi 3 NAJpovoljnije kamatne stope: 5% za period do 12 meseci, 5,8% za period od 13 do 59 meseci i 6,5% za period od 60 do 83 meseca, a iznos kredita je do 2,5 miliona dinara.

Vreme je za promene! Izađite u susret svojim željama i uz NAJ paket mts Banke, uz jedan zahtev – štedeći vreme i novac, obezbedite sebi više izvora sredstava.

I bez brige, sve savršeno dobro vidite! Čekamo vas u ekspoziturama mts Banke.

Kontakt centar: 0800 103 103

www.mtsbanka.rs  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!