UPRAVA za sprečavanje pranja novca (APML) nema selektivan pristup u svom radu, ispitivala je imovinu i račune i aktuelnih ministara, a rizik kod organizacija neprofitnog sektora procenjivan je i prošle godine i niko to nije ocenio kao hajku, rekao je danas za Tanjug VD direktora te Uprave Ministarstva finansija Željko Radovanović.

Podržavam u potpunosti

28.07.2020. 18:26

Hajka ... Evo ja ću sutra da osnujem neki nvo ,i pljuvacu sve one (i za šta treba i za šta je treba sve redom ) . Znaci ko mi plati više ja ću za njega da radim a istovremeno ću glumim da sam što posto nezavistan i 1000 posto objektivan. A u stvari mene mogu plaćati i Albanci (poznato je kakvih nas ima medju nana jadnih, bednih ljigavih itd koji bi sve za novac prodali) I jbs nvo koja kaže kada je ubijen neko od drugih naroda da je to zločin a kada je to neko od Srba to je eto tako slučajno neko pucao u vis ili bacio noz u drvo i ode slučajno nenamerno Srpska glava. Da se razumemo ja ne branim bilo kog Srbina(,ili bilo koga drugog ) koji je počinio zločin ali te nvo brane sve druge da su počinili zločin a samo Srbe optužuju ... I sada se bune kada se traži uvid u to ko ih plaća ... Jadni i bedno zaista ...

Rada

28.07.2020. 18:39

Kad ja, kao običan građanin , uplaćujem pare na karticu svoje ćerke (odsutna je a obaveze su prispele) moram da objašnjavam da mi je to rod najrođeniji pa i da potpišem uplatnicu zbog propisa o sprečavanju pranja para. Zašto bi NVO i novinari, analitičari itd bili nedodirljivi pa za njih ne važe MEĐUNARODNI propisi o sprečavanju pranja novca (Po tim propisima su napisani i domaći zakoni)? A po onome kako su odevene i našminkane dame iz NVO vidi se da im se BOGATO uplaćuje.

Bonaparta

28.07.2020. 19:55

Svi ti "nezavisni" medi se bune za kontrolu poslovanja, a usta su im puna zahteva da se sve radi po zakonu, ali kada sam ja u pitanju e to ne važi. Važi li za sve i sve privredne subjekte, zašto da ne važi i za njih. Šta su oni svete krave??