NAMIRNICE I DALJE "ZAMRZNUTE": Produženo važenje Uredbe o ograničenju cena

Kurir

31. 03. 2023. u 15:18

UREDBA o ograničenju visine cena osnovnih životnih namirnica, koja je doneta u cilju zaštite tržišta i standarda građana, ostaje na snazi. Ovo je danas izjavio ministar trgovine Tomislav Momirović, ističući da je ona izuzetno važna za snabdevanje potrošača.

НАМИРНИЦЕ И ДАЉЕ ЗАМРЗНУТЕ: Продужено важење Уредбе о ограничењу цена

Foto. "Novosti"

- Naši građani moraju imati na raspolaganju najvažnije životne namirnice, po pristupačnim cenama i za one najugroženije – rekao je ministar za „Kurir“. - Naše tržište, kao i sva tržišta u Evropi, i dalje je ugroženo posledicama rata na istoku kontinenta. Mi i dalje vidimo nestašice u nekim zemljama, a to je nešto što ni po koju cenu ne želimo da dozvolimo u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost