PROMOCIJA LEPOTA KROZ TURIZAM: Priznanje za gradonačelnicu Niša Draganu Sotirovski

D. M.

06. 12. 2022. u 19:09

GRADONAČELNICA Niša Dragana Sotirovski dobitnica je priznanje “321 Srbija” za doprinos razvoju Niša kao turističke destinacije.

ПРОМОЦИЈА ЛЕПОТА КРОЗ ТУРИЗАМ: Признање за градоначелницу Ниша Драгану Сотировски

Privatna arhiva

Projekat je od nacionalnog značaja i ima za cilj da turistička sezona u Srbiji traje cele godine, odnosno 12 meseci.

- Počanstvovana sam i zahvalna sam što je naš rad na stvaranju raznovrsnih turističkih sadržaja prepoznat, kao i napor da kroz jedinstvenu turističku regiju južne i istočne Srbije promovišemo lepote Niša i okruženja. Tako na najbolji način doprinosimo uspehu i pridružujemo se projektu „321 Srbija“ - izjavila je gradonačelnica Niša.

Projekat 321 Srbija je povezao sve ono što Srbija može da ponudi - vinski turizam, medicinski, planinski, banjski, zdravstveni, etno turizam, srpsku gastronomiju, hotelske kapacitete, lov i ribolov, noćni život, festivale, reke i jezera sa posebnim akcentom na otkrivanje novih destinacija, mlade talente i srpsku dobrodošlicu..

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

PREMA NARODNOM VEROVANJU SVETI SAVA JE OVDE NAPRAVIO ČUDO: Meštani i danas veruju u moć lekovitog izvora