EVROPA će se u septembru suočiti sa ograničenjem isporuke gasa iz Rusije. Kako navodi Dejli ekspres, razlog su planirani radovi.

Komentari (3)

Zoran

29.08.2022. 07:26

Pošto je Evropa objavila ekonomski rat Rusiju, valjda će Rusija da uzvrati u tom ratu. Na sva usta su pričali da hoće Rusiju da slome, da je podele na milion država,... i valjda će Rusi sada kada znaju ciljeve Evrope i svoje ciljeve da prilagode situaciji. U ratu nema dva pobednika a Evropa će svojim građanima kasnije da objasni zašto žive ko stoka i zašto su se mešali u rat a da im nije bilo ugroženo ništa.

Balkan

29.08.2022. 11:54

Ako je tacno sve ono sto se pise kod nas i sto se moze procitati sve mi je dalje clanstvo u EU nisu oni za nas, jos uvek su oni daleko od nas jer ovakvo ponasanje nije NORMALNO. Bio sam ubedjen da sankcije prvenstvreno uvodi SB UN na bazi krsenja Medjunarodnog prava i Povelje UN, desavalo se da to urade samostalno SAD ali je to bilo ograniceno na neku odredjenu zemlju i to nije u skladu bilo sa Medjunarodnim pravom i Poveljom UN ali je nekako prolazilo. Ovo sto su sada uradili Anglosaksonci i EU je ignorisanje postojanja UN, EU je postala vazal Anglosaksonaca a maldi nadobudni voditelji EU ne vide dalje od nosa, iskreno se nadam da ce svi popadati kada krene zahladjenje, a SAD su daleko preko bare. Pa bice kako ce biti SAD uzivaju jer ratuju ali ne na svojoj teritoriji, ne ginu Amerikanci osim placenici, skupljaju kajmak sta ih briga za Ukrajinu i Ukrajince, kao i za EU. Ziveli