NEMAČKA vlada osnovala je holding kompaniju koja će sprovesti moguću nacionalizaciju energetske firme Gasprom Germanija, koju je ruski Gasprom napustio u aprilu, piše danas nemački list "Velt am zontag" pozivajući se na vladin dokument.

Komentari (4)

Dragan

28.08.2022. 11:32

Kažu Srbi kradu,ali nema večih lopova i otimaća od švaba,otimali i krali iz Srbije u svim ratovima,i iz celog sveta otimali I u miru i u ratovima. Neonacisti SVETSKI LOPOVI ,ZAJEDNO SA AMERIKANCIMA I OSTALIM ZAPADNIM SILEĐIJAMA

buki

28.08.2022. 13:59

Da su Rusi pametni pa da im uz prvi kubni metar gasa ispostave i račun za ovu otimačinu. Nećeš da platiš (u rubljama naravno) - nema gasa pa neka ti ta oteta skladišta puni Bajden. Ali se to neće dogoditi jer Rusi još uvek gledaju u EU kao u nekj višu klasu i nadaju se da će ih bagra kad-tad prigrliti. Ne kapiraju da njihov zagrljaj uvek završava stezanjem vrata i davljenjem. Ovaj smrdljivi robovlasnički Zapad nije zaslužio ovako naivne i plemenite Ruse i nadam se da će se Rusi konačno opametiti i shvatiti sa kakvim obimom zla imaju posla.