NEMAČKA se može suočiti sa energetskom krizom, koja će u slučaju nereagovanja vlasti dovesti do „pravog haosa”, upozorava premijer savezne države Bavarske Markus Zeder.

Komentari (6)

Žarko

11.07.2022. 09:03

Mislili su da su prepametni?! Izigrala ih Amerika, a i sebe je. Rusija je S I L A! Nije dobro za ceo svet a nece da priznaju da su pogresili. Losa procena i losi saveti preko bare.

Realnost

11.07.2022. 18:30

Mi smo navikli da naši političari rade na našu štetu, ali to je za Nemce nepojmljivo, kakve će posledice biti kada vide da je ovaj idiot svesno uništio državu i narod. Ima nemačka da gori i bez Putina. Sva sreća to je šteta koja se može trenutno popraviti. Uz duboko izvinjenje za nanesenu nepravdu ruskom narodu, Putinu ne treba jer nije sujetan, i trenutno ukidanje svih sankcija, Nemačka i nemački narod mogu nastaviti normalno da žive. Problem je što će ih Ameri po svaku cenu hteti uvući u sukob. Zamislite sada emancipovanog evropskog muškarca koji dva tri puta ide na pedikir, manikir i masažu, da to zameni rovom i blatom, bez higijene i adekvatne odeće, spreman da pogine za njemu nepoznat razlog i Rusa koji za bolje ne zna i nikad mu nije bilo bolje jer sada radi za 3500 evra što nikad nije bilo!!!

Ja

12.07.2022. 11:52

Ko ne plati na most,plati na ćuprija,moždani udar su dobili svi potkupljeni Evropski politicari koji su se poklonili američkim hazarima, zato ste sad svi šlogirani,hteli ste vrhunske funkcije kojima niste dorasli jer ste ispod svakog proseka inteligencije,zato ste sami sebi pucali i u noge I u glavu,bas ste prodane duše i moralni jadnici i bednici.Tako vam i treba.

VREME JE DA SE BAVARSKA ODVOJI OD NEMACKE

12.07.2022. 15:29

Cak je i okoreli desnicar Straus, nekadasnji premijer Bavarske, imao vise poverenja u SSSR odnosno Rusiju, nego sto je imao u Englesku i Ameriku. Doskorasnji premijer Bavarske Sehofer, je isto pozdravio intervenciju Rusije u Siriji, jer je s time sprecen egzodus naroda sa bliskog istoka, joji je pre ruske intervencije preplavio evropu, posebno Nemacku. A eve sad i Markus Söder je na pravom putu, i razmoslja sta ce se destin sa bavarskom ekonomijom, koja puno zavisi od ruskih resusa, i ne samo gasa. Kad bi se Bavarska odvojila, bila bi tressa zemlja EU po ekonomskoj moci, odmah posle ostatka Nemacke i Francuske.