Tehnomedia na 61 lokaciji širom Srbije nudi sve što vam treba

Promo

09. 05. 2022. u 10:00

ZAHVALjUJUĆI timskom radu, poverenju, dobroj atmosferi i poslovnoj komunikaciji kompanija Tehnomedia centar d.o.o. jedna je od vodećih u svojoj branši.

Техномедиа на 61 локацији широм Србије нуди све што вам треба

Foto: Promo

Sve je počelo pre 21 godinu u Zaječaru, tačnije 2001. godine kada je ova kompanija osnovana kao mala radnja bele tehnike, audio i video opreme “Technic house”. Pod sadašnjim prepoznatljivim imenom Tehnomedia posluje od 2006. godine. Istrajnošću, upornošću, konstantnim radom, a zahvaljujući dobrom temelju i poslovanju, Tehnomedia je rasla iz godine u godinu. Danas imaju 61 prodavnicu u 37 gradova u Srbiji sa tendencijom daljeg širenja. Tamo možete pronaći sve što vam je potrebno za opremanje doma i poslovnog prostora modernim uređajima. Sve od bele tehnike, malih kućnih aparata, IT opreme, uređaja za grejanje i klimatizaciju, audio i video opreme i još mnogo toga. Kompanija Tehnomedia centar je postala zvanično ovlašćeni prodavac Apple uređaja.

Foto: Promo

Više od 45 000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača kao što su Philips, Samsung, LG, Sony, Bosch, Beko, Miele, Liebherr, Smeg i mnogi drugi, nalaze se u bogatoj Tehnomedia ponudi. Iskorak je učinjen i u načinu plaćanja i sve možete obaviti na 36 rata, bez kamate. I to nije sve - uređaje i aparate vam donose i na kućnu adresu. Sigurna i brza dostava sopstvenom logistikom je ono što ih takođe čini prepoznatljivo različitim. Možete posetiti i Tehnomedia virtuelnu prodavnicu i željeni proizvod poručiti jednim pozivom putem Call centra na 011 44 44 999. Kompanija je ponosna i na svoj prodajni i magacinski prostor, kao i na svoj bogat vozni park od kamiona teškaša do kombija za brzu dostavu.

Foto: Promo

Drugačijim ih čine i vredne nagrade i pokloni koje dodeljuju kupcima i potrošačima kroz različite nagradne konkurse i prilikom otvaranja radnji. Kao društveno odgovorna kompanija, uključeni su u dešavanja u njihovom okruženju i trude se da ga unaprede pružajući podršku različitim projektima i humanitarnim radom. Imaju i svoja glasila. Možete ih pratiti putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube kanal, Blog…Sajt tehnomedia.rs dobitnik je priznanja Top50 na jubilarnom 25. izboru najboljih online lokacija od strane PC PRESS-a.

Foto: Promo

Ova kompanija brine o kupcima i zaposlenima podjednako i drži do tradicije, zajedništva i dobrih odnosa, jer je Tehnomedia jedna velika porodica. Ljubazni i stručni prodavci, povoljne cene, brojne mogućnosti plaćanja i dobri uslovi kupovine, Tehnomediu već 21 godinu čine drugačijom od drugih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju