MINISTAR MALI: Za subvencije za fiskalizaciju prijavilo se 125.000 firmi

Tanjug

11. 02. 2022. u 13:38

ZA subvencije za prelazak na novi model fiskalizacije prijavilo se oko 125.000 firmi, izjavio je danas ministar finansija Siniša Mali i podsetio da će e-fiskalizacija startovati 1. maja i da više neće biti pomeranja rokova.

МИНИСТАР МАЛИ: За субвенције за фискализацију пријавило се 125.000 фирми

Foto: N. Skenderija

- Već smo isplatili subvencije za oko 122.000 prijavljenih privrednih subjekata. Oni na konto subvencija dobijaju po 100 evra po lokaciji i 100 evra po fiskalnom uređaju - pojasnio je ministar, gostujući na TV Pink.

Naveo je i da se za novi sistem fiskalizacije prijavilo oko 130.000 obveznika, da je taj posao pri kraju i pozvao firme da ne čekaju poslednji momenat da obave neophodne pripreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost