KRIZNI ŠTAB PRESEKAO: Odlučeno da li ima uslova da se đaci vrate u školske klupe

Novosti online

02. 04. 2021. u 17:28

NAKON sednice Kriznog štaba javnosti su se obratili dr Zoran Gojković i dr Darija Kisić-Tepavčević.

КРИЗНИ ШТАБ ПРЕСЕКАО: Одлучено да ли има услова да се ђаци врате у школске клупе

Foto: M.S.

- Što se tiče nastave u školama, do daljnjeg đaci ostaju na onlajn nastavi jer do sada nema uslova da se oni vrate u školske klupe - rekao je Gojković.

Podsećamo, na Kriznom štabu dogovoreno je da se dozvoli otvaranje ugostiteljskih objekata u baštama i na otvorenom uz poštovanje propisanih mera. Rad uslužnih delatnosti, prehrambenih prodavnica, teretana produžen je na 22 časa.

Foto: Novosti

Ove mere počinju da važe od ponedeljka. Razmatrano je i otvaranje tržnih centara, ali je konstatovano da i ukoliko budu otvoreni, neće početi da rade pre srede.

Otvaranje tržnih centara proćiće još jednu proveru i analizu situacije i broja zaraženih Kovidom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!