MINISTAR VULIN: Srbija koju vodi Vučić je Srbija koja neće dopustiti da se nad Srbima vrši pogrom

Novosti online

17. 03. 2021. u 12:14

MINISTAR odbrane Aleksandar Vulin oglasio se povodom godišnjice pogroma na KiM.

МИНИСТАР ВУЛИН: Србија коју води Вучић је Србија која неће допустити да се над Србима врши погром

Foto: TV Prva printskrin

- Na današnji dan pre 17 godina svetski mediji preneli su laž da su Srbi nahuškali svoje pse na šiptarsku decu i podavili ih u Ibru. Laž je poslužila da bi se opravdalo ubijanje i proterivanje Srba južno od Ibra. Dok su Šiptari palili manastire i ubijali ljude, a svet pravdao zločine, država Srbija je ćutala, njena vojska je bila zatvorena u kasarnama, policija se nije pokrenula. Državna televizija je jedva javljala da Srbi umiru. To se više nikada neće ponoviti - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, povodom godišnjice pogroma Srba sa Kosova i Metohije.


- Srbija koju vodi Vučić je Srbija koja neće dopustiti da se nad Srbima vrši pogrom, a da njena vojska i policija ne zaštite Srbe gde god da su ubijani i proganjani. Od sila koje su priznale tzv. Kosovo ne treba da očekujemo čak ni izvinjenje za laž kojom je pogrom počeo, ali treba i možemo da znamo da samo u sebe možemo da se pouzdamo u časovima zla i da znamo da je napad na jedno srpsko selo, napad na Srbiju. Koliko budemo jaki, toliko ćemo biti slobodni - poručio je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove