PREMIJERKA Ana Brnabić istakla je da se od večeras do ponedeljka sve zatvara, radiće samo prehrabreni objekti, apoteke i pumpe.

peki

16.03.2021. 09:27

Treba preciznije da se kaže koje apoteke (pored humanih postoje i veterinarske i poljoprivredne), takođe, prehrambeni objekti, misli li se samo na one što prodaju hranu za ljude, ili i one što prodaju hranu za stoku, pse, mačke, papagaje i dr. Mislim da se ovo u velikoj meri zloupotrebljava, te je stoga potrebna preciznija definicija.

Vlajko

16.03.2021. 09:53

Što konačno neko ne objasni šta pod minimalan ili kratkotrajan kontakt korisnika i zaposlenih još može da radi osim navedenih krojačkih salona, staklorezaca i obućara? Kratkotrajan kontakt imaju klijent i serviser kada se doveze auto na servis ili tehnički pregled. Preda ključeve i čeka da se završi posao a posle plati i preuzme ključeve i dokumenta. Da li i te delatnosti onda mogu da rade ili ćemo da vozimo neregistrovana kola?

Radoslav Jovanović

16.03.2021. 09:57

Počela je druga godina kako živimo sa covidom 19. Mnogo toga je naučeno ali mnogo toga ostaje nepoznato. Uči se na greškama.

mikirurk

16.03.2021. 10:17

A ko će da bude sa mojim detetom od 7 godina kod kuće u vreme škole? Deca ne smeju po zakonu da budu sama kući. Žena i ja moramo na posao!!!!