KATANAC NA RADNJE I KAFIĆE, GRAĐANI IZAŠLI U ŠETNJU: Pogledajte kako izgledaju Beograd i Smederevo prvog dana pod vikend merama (FOTO)

Novosti online

13. 03. 2021. u 14:00

NAKON stupanja na snagu novih mera za suzbijanje korona virusa na ulicama Beograda je manji broj ljudi nego obično, ali ulice nisu puste, kako se očekivalo.

КАТАНАЦ НА РАДЊЕ И КАФИЋЕ, ГРАЂАНИ ИЗАШЛИ У ШЕТЊУ: Погледајте како изгледају Београд и Смедерево првог дана под викенд мерама (ФОТО)

Foto: Tanjug/Tanja Valić

Građani su iskoristili sunčano i nešto toplije vreme za šetnju, a većina je bez zaštitnih maski.

Primetan je i veliki broj dostavljača hrane.

Izgleda da u Smederevu lepo vreme nije izmamilo građane u šetnju. Na fotografijama iz ovog grada vide se prazne ulice i zatvoreni kafići.

Foto: N. Živanović

Foto: N. Živanović

Prema odluci Vlade Srbije, tačno u ponoć su stupile na snagu nove mere donete na jučerašnjem sastanku Kriznog štaba, pa će do ponedeljka u šest sati u Srbiji moći da rade samo prodavnice prehrambene robe, apoteke i benzinske pumpe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost