ŠEKULARAC OTKRIO ZAPREPAŠĆUJUĆE DETALJE SA KORONA ŽURKI: Evo sa čime se sve susreće komunalna milicija tokom provera lokacija u Beogradu

Novosti onlajn

23. 02. 2021. u 11:24

POMOĆNIK načelnika Komunalne milicije Ranko Šekularac otkrio je s čim se sve suočava komunalna milicija tokom "razbijanja" korona žurki i provera lokala i stanova po Beogradu.

ШЕКУЛАРАЦ ОТКРИО ЗАПРЕПАШЋУЈУЋЕ ДЕТАЉЕ СА КОРОНА ЖУРКИ: Ево са чиме се све сусреће комунална милиција током провера локација у Београду

Foto: Printscreen/TV Prva

- Posla ima, radimo jednu nepopularnu stvar i nepopularni posao. Broj onih neposlušnih i bahatih koji rade van propisanog radnog vremena i ne poštuju mere Kriznog štaba vezani su sigurno za ovaj broj povećanja novozaraženih - istakao je Šekularac.

On je otkrio kako je protekao vikend komunalne milicije.

- Bilo je više od 400 kontrola, sa 24 tima komunalne milicije, koji su zatekli opet prekoračenje radnog vremena, a i veliki broj onih koji ne poštuju ni u toku dana koliko ljudi sme da bude u zatvorenom prostoru - rekao je on na TV Prva.

Šekularac je otkrio i jedan detalj sa korona žurke koji je ih je zaprepastio.

- Jedna nova stvar jeste da smo u jednom lokalu u Savskoj zatekli više od 150 lica, od kojih je više od 50 odsto bilo maloletno. Ovom prilikom apelujem na roditelje kao na odgovorna lica da utiču na njih i barem oni sa svoje pozicije daju doprinos smanjenju širenja virusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri