DA li postoji mogućnost da ćemo ponovo doživeti scenario iz marta i aprila?

Mica Haubica

06.10.2020. 20:45

нико да да статистику колико од других болести премине народа, све је ово комендија

Objektivni Posmatrac

06.10.2020. 21:03

Полако мало... Зашто би се уводило ванредно стање због епидемије. Због епидемије се уводи карантин, а не ванредно стање. На пример, као на Новом Зеланду, у Кини, у Вијетнаму, где се спроводи политика карантина у сврху сузбијања короне. Тамо где се спроводи карантин, тамо нема короне. Ко је одговоран што се не спроводи политика карантина код нас, па имамо, релативно гледано, неупоредиво више оболелих од короне, а онда по природи ствари и неупоредиво више умрлих? Какво ванредно стање? Је ли то нека дадаистичка грозница, можда? Упорно се прети те овим, те оним, а то чиме се прети уопште није оно што би се могло увести због епидемије. Јесте да то тако бива, и ипак може, иако не би требало да може, али, као што наш народ каже, ничији вакат није завека.

Gorski car

07.10.2020. 11:01

@Objektivni Posmatrac - Зато што у ванредном стању можеш све, и оно што није по закону и Уставу.

DDule

06.10.2020. 21:04

Мислим да су свесни да таква одлука може изазвати само још већи револт народа и да се неће играти са тим. Покушали су летос да у БГ уведу за викенд ванредне мере па знамо шта се десило, народ је изашао на улице.

Stevan

07.10.2020. 11:48

Онакво иживљавање са затварањем народа никада више никоме неће проћи. Мука је Кину како славе да забрани, обзиром да је Ускрс забранио све под изговором вируса па ајде сад сваки вирус који се не лечи је фаталан, а посебно за старе и болесне и још да кажем не би они-СЗО и ММФ успели у овом Корона хаосу да им својски не помажу новинари .циљ је економија да се уништи

boki

07.10.2020. 12:17

Krizni stab i lekari odlicno fonose mere zastite ali sta vredi.kad nadlexne slyzbe nevrse kontrolu ispekciju pa se bedyzni gradsni zaraze virysom zbog samovolhe i nebrige vlasti .U lokalnim srefinama maske i.mere postuju samo prnzioneri uvedite nivcsne vidoke kazne nema tolerisanhe.